Maksutavat

MAKSAMINEN KAHVIKONEET.FI VERKKOKAUPASSA

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajina ja maksupalveluntarjoajina toimii Shopify ja Klarna Oy (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.MAKSUTAVAT LYHYESTI

 • Verkkopankkimaksut: 
  • Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbank.
 • Pankki- ja luottokortit:
  • Visa, MasterCard ja American Express.
 • Mobiilimaksut:
  • Google Pay ja Apple Pay.
 • Lasku ja osamaksu:
  • Klarna maksa myöhemmin ja Klarna pilko maksut.MAKSUTAVOISTA TARKEMMIN

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme maksutavoiksi kortti- ja verkkopankkimaksun, sekä laskun ja erämaksun. Turvallinen maksuratkaisumme on nimeltään Klarna Checkout.

Klarna Checkout näyttää sinulle tietyt tiedot heti kun sinut on tunnistettu. Tunnistamista varten luovuttamasi tiedot vaihtelevat ostokerran ja asiakkaan mukaan. Luottotarkistusta ei tehdä koskaan suoraan Klarna Checkoutissa vaan tarpeen mukaan riippuen valitsemastasi maksutavasta. Klarnan tekemät luottotarkistukset eivät vaikuta luottokelpoisuuteesi, eivätkä muut sinusta luottotarkistusta pyytävät tahot, kuten pankit, voi nähdä niitä.

Kun sinut on tunnistettu, Klarna Checkout näyttää, mitä vaihtoehtoja juuri sinulle on tarjolla. Ennalta valittu maksutapa on lasku, mutta voit tietenkin valita vapaasti jonkin muun tavan, kuten suoramaksun pankin kautta tai korttimaksun. Sinulle tarjottavat vaihtoehdot voivat vaihdella kerrasta toiseen. Voit itse valita, haluatko suojata Klarna Checkoutin käytön PIN-koodilla.

Kaikki maksuihin liittyvät tiedot ja viestit tulevat sinulle suoraan Klarnalta.

Luovuttamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarnan ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Kahvikoneet.fi yleiset ehdot.

 

KORTTIMAKSUT

Voit maksaa Visa, Mastercard ja American Express -korteilla.

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Shopify Payments ja Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä.

 

VERKKOPANKIT

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki).

Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi.

Maksunsaajana näkyy Klarna Oy, joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

 

MOBIILIMAKSUT

Google Pay

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella tai Googlea tukevalla selaimella, kuten Googlen omalla Chrome-selaimella. Käyttääksesi Google Pay maksutapaa Android-laitteesi käyttöjärjestelmänä tulee olla Android Lollipop 5.0 tai uudempi. Google Pay käyttöehdot.

 

Apple Pay

Apple Payn käyttäminen on mahdollista vain Applen laitteilla. Apple Pay käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla. Apple Payn käyttöehdot.LASKU JA OSAMAKSU

Klarna maksa myöhemmin

Kahvikoneet.fi tarjoaa mahdollisuuden myös laskulla maksamiseen yhteistyökumppaninsa Klarnan kautta. Klarna lähettää linkin laskuun sinulle erillisellä sähköpostiviestillä. Klarna-laskulla maksaminen on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse antaa maksukorttisi tietoja, vaan maksat vasta sen jälkeen kun tuotteet on toimitettu sinulle.

 

 • Maksuaika – aina vähintään 14 päivää
 • Laskutusmaksu 0,-
 • Aina 14 päivän peruuttamisoikeus etä- ja kotimyyntilainsäädännön nojalla*
 • Lataa laskusi osoitteessa osoitteesta klarna.fi
 • Mahdollisuus osamaksuun**


Lasku on maksettava 14 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Jos maksua ei tehdä, maksumuistutuksesta veloitetaan 5 EUR lisä ja viivästyskorko Suomen korkolain mukaan. Maksuhetkellä tehdään luottotarkistus, jolloin Klarna saattaa hakea luottotietoja. Henkilötiedot käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Kun maksutapa on lasku, Klarna suorittaa tilauksen yhteydessä tavanomaisen luottotarkistuksen. Jos Klarna ei hyväksy luottohakemustasi, et saa luottoa, ja Kahvikoneet.fi kehottaa sinua valitsemaan muun maksutavan. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysin tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottotarkistuksen tekemiseen ja markkinointiin. Yhteydenpidossa Klarnaan käytetään asiakasnumerona henkilötunnusta.

 

Klarna pilko maksut

Kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse kuinka paljon maksat kuukausittain. Kaikki Klarna-tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun maksat Klarnan-tilillä muissa verkkokaupoissa asioidessasi. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Päätät itse, miten paljon maksat joka kuukausi (kuitenkin vähintään 1/24 ja aina vähintään 5 EUR). Voit perehtyä Klarnan luottoihin soveltuviin yleisiin luottosopimusehtoihin täältä. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.